Design by Alex Gavrish aka StealtHon ©
Главная » 2013 » Июль » 15 » Сергій Шевченко: «Нічийний результат, напевно, закономірний підсумок гри»
10:58
Сергій Шевченко: «Нічийний результат, напевно, закономірний підсумок гри»

На післяматчевій прес – конференції головний тренер команди «Авангард» (Краматорськ) Сергій Шевченко зазначив, що нічийний результат – закономірний підсумок гри. Відомий у минулому футболіст також привітав буковинців з початком нового сезону.


Сергій Шевченко: «Вітаю усіх із початком нового чемпіонату. Бажаю того, щоби чернівецька команда радувала журналістів, уболівальників. Тут люблять футбол. У Чернівцях глядач об’єктивний, азартний. Щодо характеру гри, то, напевно, на наші дії наклав відбиток старт сезону. Стартові матчі виходять видовищними нечасто. І все ж, я вдячний хлопцям за те, що вони витримали боротьбу. Мої підопічні нав’язали суперникові силову боротьбу. Десь, можливо, не вийшло комбінаційної гри. Це списую на хвилювання хлопців, на не зіграність. У нас колектив оновився, як, зрештою, у «Буковини». Найголовніше те, що гра тримала у напрузі глядачів. Вона була бойовою. Нічийний результат, напевно, закономірний підсумок гри. Звісно, що буковинці та ми переживають від того, що втрачено два очки.

- З яких причин на матч було заявлено лише 14 гравців ?

- Це об’єктивні обставини. Деякі футболісти травмувалися. Були і гравці, з якими ми нібито підписали контракт, однак останнім часом відмовилися від їхніх послуг. Вирішили, що вони не відповідають рівневі нашої команди. Будемо рухатися далі. Трансферне вікно поки що відкрите. Ми вирішили не брати футболістів заради кількості.

- Які у Вас враження від гри «Буковини»?

- Ми дуже добре готувалися до гри. Я спостерігав за грою «Буковини» у контрольних матчах. Мені сподобався зміст гри. Сподобалася і виконавська майстерність футболістів. Зрештою, «Буковина» - симпатична команда, яка прагне грати у комбінаційний футбол.

- Чи розчаровані Ви результатом матчу ?

- Якщо би я залишався задоволений навіть у разі перемоги, то, напевно, було важко рухатися вперед. Зрештою, немає такої справи, яку не можна зробити ще краще.

- Яке завдання стоїть перед «Авангардом» ?

- Керівництво не ставить якихось конкретних турнірних завдань. Ми ставимо завдання розвивати команду, розвивати якість гри. Ми прагнемо того, щоби вболівальник ходив на стадіон так, як на свято. Сподіваємося на те, що за такою філософією результат теж повинен прийти.

ФСК "Буковина"

Просмотров: 850 | Добавил: taker23 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar