Design by Alex Gavrish aka StealtHon ©
Главная » 2012 » Май » 31 » Президент "Авангарда": "Залишимося у Хмельницькому"
10:00
Президент "Авангарда": "Залишимося у Хмельницькому"
Одразу по закінчені гри між чернігівською «Десною» та «Авангардом» з Краматорська своїми враженнями поділився президент краматорського клубу Олександр Большаков:


- Результатом я задоволений, але якістю гри не дуже. Нам у першу чергу заважало велике хвилювання. Наша команда вперше бере участь у чемпіонаті України у Другій лізі. Перший рік, перший раз і одразу потрапити у плей-офф. Для нас це велика честь і велике хвилювання.


- Як будете готуватися до наступного матчу із командою, що посяде 16-е місце у Першій лізі?

- Готуватимемося тут. Залишимося у Хмельницькому. Будемо сподіватися, що для нас це місто стане щасливим. Я скажу так, ми дуже хочемо грати далі, але це не самоціль. У нас дуже багато проблем. Наша команда молода і нам потрібно дуже багато працювати для того, щоб вдосконалювати якість своєї гри.


- Головна ставка робилася на контратаки?

- Ми свідомо грали на контратаках. Зараз є певні проблеми з гравцями центра поля і ми не були готові грати першим номером, тримати м’яч і тому була така тактика на гру. Сьогодні ми вибрали таку тактику і вона принесла нам успіх.


- У вас завдання виходу у Першу лігу чи влаштує і «бронза» Другої ліги?

- Моя психологія, і ми її намагаємося привити усім, це грати у якісний футбол, удосконалювати свою майстерність і тоді, через майстерність, добиватися результату. Намагатися перемогти у кожній грі.


Перед стартом сезону сподівалися, що зможете стати третіми і претендувати на підвищення у класі?


Ми не були готові до такого, але з яким бажанням і з якою самовіддачею працюють люди у клубі, плюс люди вкладають гроші у клуб, ми просто повинні були дійти. Я не хочу образити жоден клуб у Другій лізі, але ми єдині, які двічі взимку літали у Туреччину. Тобто умови створені для футболістів ідеальні. Такого не можуть собі дозволити навіть деякі команди Першої ліги.

- Загалом не розчаровані рівнем Другої ліги?

- У принципі ні. Я вдячний усім людям, які вкладають гроші у футбол. І при нинішній економічній ситуації в країні чекати чогось більшого не варто. Я рахую, що люди і так багато чого роблять для футболу.


- Чи відповідає вимогам Першої ліги ваша інфраструктура?

- У нас стадіон на шість тисяч місць, сучасна база, є запасні поля, є можливість закордонних зборів. З цим у нас взагалі нема ніяких проблем. У нас єдина проблема це комплектація команди. Ми так швидко «взлетіли», що не встигаємо за тими результатами – якість гри наших футболістів бажає бути кращою. Ми будемо старатися. Але навіть якщо не вийде, ми будемо працювати і працювати. Ми дуже вдячні тим, хто нас підтримав.


- Чи будете святкувати сьогодні?

- Сьогодні ми не будемо святкувати, адже це лише частина виконаного завдання. А в принципі святкуємо ми дуже потужно на центральній площі міста, з феєрверками і артистами. Так було минулого року, так буде і цього.


- Як вам Хмельницький і чи добре команду прийняли?

- Ми всім задоволені. Проживанням також, поруч. Поле хороше. Люди тут дуже добрі, тому нас все тут влаштовує. Єдина проблем, що далеко було їхати. Мабуть проблему для футболістів і якості гри створив м’яч. Ні Чернігову, ні нам грати цим м’ячем задоволення не принесло. М’яч, який коштує 260 гривень, не для професіональних змагань. Ми граємо кращими м’ячами.


- Уже знаєте з ким будете грати 3 червня?

- Поки ще не знаю, але думаю, що гратимемо з Миколаєвом.



Віктор Паламарчук, спеціально UA-Футбол
Просмотров: 862 | Добавил: Влад | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar