Design by Alex Gavrish aka StealtHon ©
Главная » 2012 » Июнь » 4 » Підсумки сезону 2011-2012: Про всіх потроху (Друга ліга [Б])
20:29
Підсумки сезону 2011-2012: Про всіх потроху (Друга ліга [Б])
Читаючи попередню статтю про підсумки ультрасліги, мій знайомий зробив досить округлі очі, побачивши першу трійку. То ж давайте згадаємо чим примітні двіжі Східної України, адже більшість відвідувачів сайту досить рідко заглядає у відповідні розділи галереї. Зараз, і в усіх наступних статтях, матеріал слід вважати суб’єктивною думкою автора, тому він може трохи неспівпадати з реальністю через банальний брак інформації.

Мир Горностаївка, Макіїввугілля Макіївка

Про фанатів цих клубів невідомо нічого. Взагалі. Найбільш імовірна причина - у цих двох клубів банально немає фанатів, або ж ультрас-рухи переживають стадію зародження.

Шахтар-3 Донецьк, Севастополь-2, Дніпро-2 Дніпропетровськ

Жодного разу мені не доводилось чути, що фанати Шахтаря чи Севастополя підтримують свої другі команди в нижчих лігах. З Дніпром ситуація приблизно така ж сама - ультрас віддають перевагу іграм дублюючого складу, і на другу команду вже не лишається сил. Тим не менш одну фотку сектору Дніпро-2 роздобути таки вдалось.

Іллічівець-2 Маріуполь, Металург-2 Запоріжжя

З другими маріупольською та запорізькою командами ситуація трохи краща. Підтримка цих команд є не завжди, тим не менш час від часу сектор таки виникає. Знаю, що кілька маріупольців в силу засилля донецьких у команді відмовились від підтримки Іллічівця на користь другої команди, правда далеко в цьому напрямку справи не зайшли. Цього сезону було пробито виїзд в Єнакієво в 4 носа, про домашки же проскочила інформація про спільний сектор з краматорцями пару тижнів тому.

Сектор другої запорізької команди - це класичний відпочинок в стилі AMF в перерві між іграми основної команди, коли можна прийти потеревенити з друзями, подивитись мячик і ще й трохи відрепетирувати нові заряди. Зазвичай сектор збирає 20-30 чоловік, на виїзди в цьому сезоні не катали.

Гірник-Спорт Комсомольськ

Досить загадковий двіж, про який мені вдалось роздобути досить мало інформації. Судячи з усього сектор збирає 20-30 чоловік на домашках. Були помічені 20-кою і на виїзді в Кременчук, більше цього сезону нікуди не виїжджали.

Гірник Кривий Ріг

Подейкують, що фанати Гірника притримуються антифашистських поглядів, тому висвітлення їх діяльності автоматично є забороненим на даному ресурсі. Тим не менш двіж знаходиться на початковій стадії розвитку.

Шахтар Свердловськ

Свердловські фанати - досить самобутній і цікавий рух Східної України. Рози стікери, банери, оригінальний перф, чудові двуручники - абсолютно усі атрибути у них були. Єдине, що кількість людей на секторі практично не змінювалась за останні кілька років. Але після матчу з донецьким Шахтарем на кубок інформація про свердловських фанатів зникла, їх не бачили на жодному з виїздів, про домашки теж нічого не чути.


Полтава

Ще один загадковий двіж другої ліги. Ніхто точно не може сказати скільки їх і як вони виглядають, чи мають банери і якусь атрибутику окрім розмальованої постільної білизни, і чи фанатіють паралельно за Ворсклу, чи лише за ФК Полтава. Кожна наступна згадка про них протирічить попередній.

Сталь Дніпродзерджинськ

Кількість людей на секторі постійно коливається в межах 10-40 чоловік, по мірі можливостей катають виїзди. В 17-му турі влаштували прохід містом до стадіону з купою димів, а вже на наступній домашці через проблеми з сірими підтримували своїх гравців на паркані за межами стадіону.

Авангард Краматорськ

Мабуть, найбільш цікавий двіж групи Б на даний момент. Команда лише минулого року заявилась до другої ліги і сходу зайняла друге місце. Фанати Авангарда також стрімко набирають обертів. Сектор поступово, але впевненими кроками збільшується в кількості, на даний момент до 50 чоловік. В кінці минулого року краматорці обзавелись новим лицьовим банером, на останню ж домашку підготували яскраве піротехнічне шоу.


Кремінь Кременчук

Єдиний клуб, представники якого пробили всі виїзди. Тим не менш на домашках кількість фанатів досить мала, до 50 чоловік. Цього сезону ми побачили досить мало перфів у виконанні фанів Кременя, якщо порівнювати з попередніми роками. На виїзді в Комсомольськ піротехніка від гостей закінчилась затриманням виїздюків. На домашках же піротехніку використовували лише раз - на марші перед грою з Авангардом.


ultras.org.ua




Просмотров: 886 | Добавил: Влад | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
avatar