Design by Alex Gavrish aka StealtHon ©
Главная » 2011 » Июль » 25 » Друга ліга. Група Б. Огляд туру.
18:45
Друга ліга. Група Б. Огляд туру.


«МИР» (Горностаївка) — «ІЛЛІЧІВЕЦЬ-2» (Маріуполь) 1:0
 

Гол: Драбенюк (61).

Вилучення: Медведєв (І, 85, друге попередження).

1200 глядачів.
 

 Справжнє свято футболу відбулося у селі Горностаївка, що на Херсонщині. Місцевий «Мир» ще за часів виступів на аматорському рівні став гордістю не лише рідного села, але і сусідніх районів, звідки на кожну рядову гру з’їжджалася чимала група підтримки. Не дивно, що і на матчі-відкритті першого чемпіонату України, де «Мир» виступає в якості професіональної команди, трибуни оновленого стадіону зібрали 1200 глядачів (між іншим, це вдвічі більше, ніж усе населення самої Горностаївки)!
 

Ну і чи могли встояти юні футболісти з Маріуполя перед такою публікою і перед суперниками, за плечима багатьох з яких чималий багаж виступів на професійному рівні? Один із таких гравців і відзначився переможним голом: Роман Драбенюк свого часу пограв за «Миколаїв», «Ниву» В, «Полтаву», хмельницьке «Динамо» і навіть «спробував на смак» Вищу лігу у складі «Борисфена».
 

«Мир» починає професійне життя з перемоги, і над небом Горностаївки спалахує святковий салют.
 

«ГІРНИК-СПОРТ» (Комсомольськ) — «АВАНГАРД» (Краматорськ) 0:3
 

Голи: Слабишев (13), Головещенко (49), Шевченко (58).
200 глядачів.
 

Вдався дебют і ще одному новачкові. Краматорський «Авангард» також довго чекав на допуск до професійних змагань, а тому мав час добре до них підготуватися. І у виїзному поєдинку в Комсомольську саме гості проявили себе в ролі сильного, володіючи перевагою протягом всього поєдинку і, зрештою, здобувши велику перемогу. Єдине, що може засмучувати прихильників «Авангарду», це серйозна травма руки, яку отримав їх форвард, автор першого голу Слабишев. Сподіваємося, що Юрій якнайскоріше повернеться у стрій, а краматорська команда і надалі не загубиться на новому для себе рівні.
 

«ШАХТАР» (Свердловськ) — «КРЕМІНЬ» (Кременчук) 2:2
 

Голи: Перін (24,81) – Рябцев (2), Батусов (9).

1210 глядачів.
 

Поєдинок на Луганщині, який, разом з Горностаївкою, зібрав найбільшу аудиторію туру, глядачів розчарованими не лишив. «Кремінь», який не ставить перед собою інших завдань, окрім виходу до Першого дивізіону, не став приглядатися до суперника і взявся робити результат. І вже за 10 хвилин гості вели 2:0 – що ще треба для щастя і для того, аби довести гру до перемоги? Та не погодилися з тим свердловці, які ще в першому таймі скоротили відставання, а вже під завісу зустрічі, на радість місцевих вболівальників, Перін оформив дубль і врятував 1 заліковий пункт для господарів. А заодно і примусив «Кремінь» відкласти свій тріумфальний похід до вершин.
 

«СТАЛЬ» (Дніпродзержинськ) — «ДНІПРО-2» (Дніпропетровськ) 2:0
 

Голи: Алієв (61, 73).

1000 глядачів.
 

 За географічним чинником стартовий матч першості у Дніпродзержинську можна було назвати дніпровським «дербі». Але серйозного спротиву старшим суперникам юні вихованці школи «Дніпра» (лише трьом з них вже виповнилося 22 роки, а решта має вік 17-19 років) вчинити не зуміли. Більш досвідчені «сталевари» обережно провели перший тайм, вивчаючи можливості опонентів, а по перерві здобули і прийнятний результат. Дублем відзначився наймолодший гравець у складі господарів 19-річний Сейхан Алієв.
 

«МЕТАЛУРГ-2» (Запоріжжя) — «ШАХТАР-3» (Донецьк) 0:3
 

Голи: Безбородько (21), Вакуленко (39), Цвик (75).

На 7 хвилині Коньков (М) не реалізував пенальті (воротар).

100 глядачів.
 

Команди жваво почали поєдинок, і вже на сьомій хвилині запоріжці мали чудову нагоду, аби відкрити рахунок. Коньков був збитий у карному майданчику і сам виконував пенальті, але удар йому не вдався, і воротар Важинський без проблем із ним впорався. Матч продовжувався на зустрічних курсах, багато моментів мав «Металург», але вдалого завершального удару у підопічних Лучкевича так і не вийшло. Натомість «гірники» свої можливості використали на повну, оформивши розгромну виїзну перемогу – 3:0.
 

ФК «СЕВАСТОПОЛЬ-2» — ФК «ПОЛТАВА» 1:3
 

Голи: Плешаков (87) – Бессалов (21), Радіонов (52), Гаді (54).

Вилучення: Солович (43, фол останньої надії) – Зайнчковський (45+2, друге попередження).

150 глядачів.
 

Повернення до Другої ліги молодіжного складу «Севастополя», який минулого сезону посів останню сходинку в турнірі дублерів Прем’єр-ліги, так само вдалим не вийшло. Вже в середині першого тайму фаворити-гості повели у рахунку, а перед його завершенням залишилися у більшості. Щоправда, використати цю перевагу полтавці не встигли, адже вже за лічені хвилини Зайнчковський заробив другого гірчичника і урівняв склади. Але це не завадило «Полтаві» вже на старті другого тайму зробити результат – особливо відзначився в цьому В’ячеслав Гаді, який сам свого часу провів кілька матчів за «Севастополь». Кримчани ж задовольнилися лише голом престижу під завісу поєдинку.
 

Відзначимо також, що ще одна зустріч, ГІРНИК – МАКІЇВВУГІЛЛЯ, поки що не відбулася через те, що команда з Кривого Рогу бере участь у міжнародному турнірі в Росії. Тому свої перші зустрічі ці команди зіграють вже у 2 турі.
 

Олександр ОМЕЛЬНИЦЬКИЙ для ukrfootball.in.ua

Просмотров: 801 | Добавил: StealtHon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar