Design by Alex Gavrish aka StealtHon ©
Главная » 2011 » Август » 11 » Відкриття реконструйованого стадіону заплановано на вересень
01:37
Відкриття реконструйованого стадіону заплановано на вересень

На початку осені в Краматорську відбудеться справжнє футбольне свято, адже на вересень заплановано відкриття реконструйованого стадіону «Авангард», на якому відбуватимуться домашні матчі однойменного клубу. Як повідомив віце-президент клубу Роман Большаков, наразі ведуться завершальні ремонтні роботи. На трибунах вже встановлено 2 500 пластикових сидінь, у найближчому майбутньому їхня кількість більшиться ще на півтори тисячі. Таким чином, місткість стадіону становитиме 4 000 місць. Арену «Авангарду» облаштовано електронним табло та замінено травяний покрив. Крім цього, у приміщенні стадіону відремонтовано роздягальні, медичний пункт, кімнати арбітрів та делегатів матчу. По периметру стадіону встановлено забор та заасфальтовано під’їзні шляхи.


Довідка:

 Стадіон СК «Прапор» побудований у 1936 році. Після війни арену реконструювали у 1968 році й з тих пір значних змін щодо ремонту не відбувалося. З 2008 року, коли команда «Авангард» почала проводити свої тренування на цьому стадіоні керівництво клубу відновило роботу з ремонту та реконструкції основної будівлі та арени.

Пізніше на нашому сайті буде опубліковано фоторепортаж зі стадіону.

pfl.ua


Просмотров: 723 | Добавил: StealtHon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
avatar
1 Redya • 08:58, 11.08.2011
Только вот пройти в проходах между сиденья невозможно. Видать для китайцев их делали или считали что по воздуху люди будут передвигаться. Да и такие длинющие ряды явно ни к чему. Жаль, что усилия, деньги и желания потрачены, а на выходе получаем не самое употребимое.
А вообще молодцы!
avatar
2 Roman • 10:44, 11.08.2011
трибуны строили в далеком прошлом и мы их не делали так что проход получился такой.
avatar
3 StealtHon • 11:48, 11.08.2011
Боком проходите и всё нормально будет)
avatar