Design by Alex Gavrish aka StealtHon ©
Главная » 2012 » Июнь » 1 » Отчёт матча "Десна" - "Авангард" 0:1
12:25
Отчёт матча "Десна" - "Авангард" 0:1
Україна. Стадіон "Поділля" м. Хмельницький

Головний арбітр: Сергій Скрипак (Київська область)
Асистенти: Олександр Марчик, Сергій Приступа (обидва - Київ)

"Десна" - "Авангард" 0:1

Гол: Козьбан 65

"Десна": Ширяєв, Жук, Анеліков (Чуланов 80), Гергелюк, Павелько (Гавриленко 83), Кобець (к), Полтавець, Бовтрук (Фурта 82), Чепурненко (Кондратюк 76), Луценко (Грибанов 71), Каваців

"Авангард": Пуговкін, Романов, Шевченко (к), Прачук, Бринько, Козьбан, Слабишев (А. Собко 83), Передистий (Шаповал 81), Кравченко (Денисов 74), В. Собко, Лукьянець (Швидкий 55)


Для «Десни» та «Авангарду» перехідний матч був вельми принциповим. Це і не дивно, адже перемога означала б ще один крок у напрямку до першої ліги. Тожможна тільки уявити те напруження, яке відчували футболісти обох команд напередодніматчу. Така відповідальність за не могла позначитися на малюнку гри і коли пролунавстартовий свисток судді, глядачі на стадіоні «Поділля» стали свідками справжньогобезкомпромісного протистояння. Були і гострі контратаки, і блискучі сейви голкіперів,єдине, чого не вистачало, так це феєрії голів, а долю поєдинку вирішив лише єдиний гол. Хоча, забитих м’ячів могло бути і більше. Ще на першій хвилині міг відзначатися Роман Луценко, але його постріл парирував Дмитро Пуговкін. А через кілька хвилин голкіпер краматорців врятував свої ворота вже після підступного удару головою від Ярема Каваціва. «Авангард» відповів небезпечною атакою яка ледь не завершилася голом, але Богдан Кобець вчасно відстрахував Євгена Ширяєва та вибив з під поперечки м’яч на кутовий. Після перерви на вістрі атаки опинився вже Бовтрук, Вадим після подачі кутовоголедь не закинув м’яч у ворота, але реакція голкіпера врятувала чернігівців. Практично кожна атака «Десни» супроводжувалася шаленою підтримкою з боку групи вболівальників, що приїхала у Хмельницький за командою, але необхідних сил це команді так і не додало. У середині другого тайму Олександр Бринько завершив атаку лівим флангом передачею на Дмитра Козьбана, який з лінії карного майданчика пробив точно унижній кут. У «Десни» залишалося ще вдосталь часу. Аби щонайменше зрівняти рахунок. Олександр Рябоконь відразу випустив декілька свіжих футболістів, які пожвавили гру, але змінити рахунок їм так і не вдалося. Проте міг «Авангард» забити вдруге, але спершу Віталій Собко не зміг у простій ситуації вивести Євгена Швидкого віч-на-віч зголкіпером, а потім вже Олександр Собко таки відправив м’яч у ворота, але зробив це після того, як опинився в офсайді. Тож у підсумку перемога дісталася дебютанту професіональних змагань. Відра зупісля матчу відбулося нагородження бронзових призерів чемпіонату другої ліги, післячого для «Авангарду» розпочалася підготовка вже до гри з «Миколаєвим», яка пройде у Хмельницькому 3-го червня.

Матч відбувся за підтримки компаній Umbro, Реал Банк, Центру газонних трав і комерційного партнера ПФЛ Ліга Футбол.
Просмотров: 775 | Добавил: spartak | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar