Design by Alex Gavrish aka StealtHon ©
Главная » 2011 » Сентябрь » 17 » Друга ліга. Група Б. Анонс 9 туру
01:30
Друга ліга. Група Б. Анонс 9 туру

Шахтар — Авангард

17 вересня. 16.00. Свердловськ. Стадіон ім.Горюшкіна.

Арбітр: І.Жосан (Херсон).
 

Мабуть, центральний матч туру пройде в Свердловську. Підопічні Валерія Бермудеса проводитимуть іспит краматорському «Авангарду», який доволі міцно засів серед лідерів групи. Вболівальників очікує напружений та цікавий поєдинок, тим паче в складах обох команд виступає багато досвідчених та відомих футболістів.
 

Макіїввугілля — Севастополь-2

17 вересня. 15.00. Єнакієве. Стадіон «Металург».

Арбітр: Д.Шурман (Київська обл.).
 

Відвертий аутсайдер має непогані шанси взяти перші очки серед професіоналів. Севастопольці після невдалого старту останні три зустрічі вже не програють, що можна вважати хорошим результатом. Але, не дивлячись на це, макіївські футболісти повинні порадувати нарешті рідних вболівальників.
 

Сталь — Металург-2

17 вересня. 16.30. Дніпродзержинськ. Стадіон «Металург».

Арбітр: М.Балакін (Київська обл.).
 

У дніпродзержинців не повинно виникнути складнощів у грі проти «Металурга-2». «Сталь» поступово набирає оберти і вже знаходиться серед лідерів, тому втрачати очки з аутсайдером ніяк не входить плани господарів.
 

Дніпро-2 — Мир

17 вересня. 14.00. Дніпропетровськ. Стадіон «Метеор».

Арбітр: Д.Пікінер (Донецька обл.).
 

Нинішній несподіваний лідер спробує підтримати свій переможний хід. Хоча дніпропетровці й перебувають у середині таблиці, легкої прогулянки фавориту не варто очікувати. Домашні матчі «Дніпро-2» проводить добре, на собі це відчули «Гірник» та «Полтава».
 

Гірник — Гірник-Спорт

17 вересня. 16.00. Кривий Ріг. Стадіон «Шахта Жовтнева».

Арбітр: О.Омельченко (Донецька обл.).
 

Матч двох «Гірників» має принципове значення, адже троє очок наблизять до лідера на відстань однієї перемоги. Особливо, це стосується криворізької команди, яка в разі успіху може ввійти до лідируючої трійки команд. Варто також відзначити, що господарі можуть відзначити четверту перемогу поспіль.
 

«Кремінь» — «Іллічівець-2»

17 вересня. 17.00. Кременчук. СК «Кремінь».

Арбітр: Г.Литвинов (Луганськ).
 

«Кремінь» дещо пригальмував, хоча і в останньому матчі здобув перемогу. Але місце в турнірній таблиці навряд чи влаштовує як керівників клубу, так і самих футболістів. Виправляти своє становище будуть у поєдинку проти маріупольців. Не в образу гравцям Маріуполя, але в цій грі позитивний результат вони, мабуть, не здобудуть.
 

Полтава — Шахтар-3

17 вересня. 16.00. Полтава. Стадіон «Локомотив».

Арбітр: О.Полянін (Сімферополь).
 

Полтавці не можуть перемогти вже чотири зустрічі поспіль. Ця неприємна серія повинна завершитися, але коли? Звичайно, полтавці зроблять все можливе вже цього туру, але і донецька молодь суперник непростий. Єдиний мінус підопічних Олександра Фундерата, відсутність стабільності.


Павло СОЛОВЕЙ, спеціально для ukrfootball.in.ua

Просмотров: 666 | Добавил: StealtHon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar