Design by Alex Gavrish aka StealtHon ©
Главная » 2013 » Май » 31 » Анонс матчів 33-го туру першої ліги.
18:11
Анонс матчів 33-го туру першої ліги.
«Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) - МФК «Миколаїв»

31.05.2013. П'ятниця, 18:00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»

Арбітр: Роман Бохняк (Севастополь)

Асистенти: Віталій Сухін (Одеса), Олександр Маньковський (Одеса)

Відкривати тур у першій лізі буде зустріч в Охтирці. Місцевий «Нафтовик-Укрнафта» у протистоянні з «Миколаєвом» намагатиметься перервати свою 6-матчеву домашню безвиграшну серію. Однак здобути перемогу над колективом Руслана Забранського господарям поля буде дуже й дуже складно. «Корабели» навесні знаходяться на хорошому ходу. Вони виграли три останні зустрічі, а загальна безпрограшна серія команди налічує вісім поєдинків. Настільки успішні результати дозволили «Миколаєву» піднятися на шосту позицію в турнірній таблиці, і опускатися нижче підопічні Руслана Забранського не мають наміру.

У минулому турі підопічним Євгена Яровенко вдалося перервати серію невдач, в гостях розгромивши білоцерківський «Арсенал» - 5:1. Можливо, ця перемога додасть команді впевненості, яка, відповідно, допоможе їй вдало завершити сезон.

Статистика очного протистояння:

23 зіграних матчі;

7 перемог «Нафтовика»;

6 нічиїх;

10 перемог «Миколаєва»;

різниця м'ячів: 23:21 на користь «Нафтовика-Укрнафти».

З них - на полі «Нафтовика»:

11 зіграних матчів;

4 перемоги «Нафтовика»;

3 нічиї;

4 перемоги «Миколаєва»;

різниця м'ячів: 9:9.

Матч першого кола: «Миколаїв» - «Нафтовик-Укрнафта» 0:2



«Динамо-2» (Київ) - «Кримтеплиця» (Молодіжне)

01.06.2013. Субота, 18:00. Конча-Заспа. НТБ "Динамо"

Арбітр: Володимир Миланич (Миколаїв)

Асистенти: Володимир Луцький (Калуш), Михайло Маланчук (Чернівецька область)

Дискваліфіковані: Артем Кичак, Дмитро Рижук, Дієго Суарес (усі - «Динамо») - Володимир Симончук («Кримтеплиця»)

При інших розкладах цей поєдинок впору було називати «битвою за шість очок» або «боєм за виживання», як кому більше подобається. Але кияни свій матч у Миколаєві програли, а «тепличники» видобули одне очко в домашній грі з «Одесою». Ця нічия гарантувала кримському клубу місце у першій лізі на наступний сезон, тому в Київ команда відправиться зі спокійною душею - без зайвих переживань за результат. Анонсований матч нічого не вирішує і для «Динамо-2», адже «Арсеналу», щоб обійти киян у турнірній таблиці, потрібно створити справжнє диво. А чудеса, як відомо, хоч і трапляються, але вкрай рідко. І це явно не той єдиний на мільйон випадок.

Підопічні Андрія Гусіна можуть розглядати матч проти «Кримтеплиці» як підготовчий до ігор плей-офф, де суперником «Динамо-2» стане одна з двох команд, що посіли другі місця в групах другої ліги. Природно, в рідних стінах динамівці постараються перемогти - не тільки щоб покращити свій моральний стан. У поточному сезоні підопічні Гусіна в рідних стінах набрали всього-11 очок. Наостанок зазначу, що динамівці тільки одного разу обіграли «тепличників» вдома - 2:0 у вересні 2007-го.

Статистика очного протистояння:

15 зіграних матчів;

4 перемоги «Динамо-2»;

3 нічиї;

8 перемог «Кримтеплиці»;

різниця м'ячів: 25:21 на користь «Кримтеплиці».

З них - на полі «Динамо-2»:

7 зіграних матчів;

1 перемога «Динамо-2»;

2 нічиї;

4 перемоги «Кримтеплиці»;

різниця м'ячів: 12:9 на користь «Кримтеплиці».

Матч першого кола: «Кримтеплиця» - «Динамо-2» 3:1



«Одеса» - «Севастополь»

01.06.2013. Субота, 18:00. Одеса. Стадіон "Спартак"

Арбітр: Дмитро Жуков (Донецьк)

Асистенти: Юрій Карп'як (Львів), Заур Курбанов (Херсон)

Дискваліфіковані: Маріуш Левандовський ("Севастополь")

Розійшовшись миром у перенесеному матчі з «Титаном», «Севастополь» відклав дострокове завоювання золотих медалей на кілька днів. Тепер ця подія має відбутися в Одесі. Складно уявити, що може перешкодити кримчанам це зробити, адже у протистоянні з одним із аутсайдерів турніру їх влаштує і нічия. Правда, підопічні Олега Кононова напевно навіть думки про мировий кінець зустрічі не допускають. Їх безвиграшна гостьова серія затягнулася на три поєдинки - це антирекорд клубу за останні два сезони у першій лізі. Пора, пора вже перемагати.

Що зможуть протиставити лідеру чемпіонату одесити? Складно відповісти. Команда за всіма параметрами значно поступається навіть другому складу «Севастополя». Про резервістах кримського клубу я згадав неспроста. Після нічийного поєдинку з «Титаном» наставник «Севастополя» Олег Кононов заявив, що в останніх двох іграх він надасть ігрову практику тим футболістам, які в недостатній кількості отримували її протягом сезону.

Зачепитися хоча б за одне очко в майбутньому матчі «Одесі», як зазвичай буває в таких випадках, можуть допомогти тільки максимальна самовіддача, гранична концентрація і величезне бажання. Але цього може і не вистачити. Як би там не було, в тому, що підопічні Андрія Пархоменка постараються нав'язати боротьбу «Севастополю», сумніватися не доводиться.

Статистика очного протистояння:

3 зіграних матчі;

3 перемоги «Севастополя»;

різниця м'ячів: 10:1 на користь «Севастополя».

З них - на полі «Одеси»:

1 зіграний матч;

1 перемога «Севастополя»;

різниця м'ячів: 3:1 на користь «Севастополя».

Матч першого кола: «Севастополь» - «Одеса» 6:0



«Зірка» (Кіровоград) - ПФК «Олександрія»

01.06.2013. Субота, 18:00. Кіровоград. Стадіон "Зірка"

Арбітр: Юрій Грисьо (Львів)

Асистенти: Богдан Бучинський (Тернопіль), Тарас Соломчак (Тернопіль)

Дискваліфіковані: Василь Грицук («Олександрія»)

Дербі Кіровоградщини - під такою вивіскою пройде центральний матч туру, в якому обличчям до обличчя схлиснуться претенденти на бронзові медалі чемпіонату. На даний момент у турнірній таблиці «Зірка» відстає від «Олександрії» на два очки, тому тільки перемога збереже підопічним Іллі Близнюка непогані шанси на завоювання нагород. Поразка, у свою чергу, викреслить кіровоградців зі списку шукачів бронзових медалей, а нічия цілком влаштує іншого претендента на бронзу - «Буковину».

Фактор домашнього поля робить фаворитом зустрічі «Зірку». Безпрограшна серія підопічних Іллі Близнюка в рідних стінах налічує сім матчів, правда, тільки в трьох з них господарям вдалося перемогти. На користь кіровоградців говорить і їх стабільна гра у весняній частині чемпіонату. «Олександрія» в цьому плані має серйозні проблеми, тому ніколи не знаєш, чого очікувати від команди.

Поєдинок суперників у першому колі вийшов цікавим і бойовим. Олександрійці зусиллями Грицука в кінцівці першого тайму заробили пенальті, який реалізував Чередниченко. До слова, ні один, ні другий в Кіровограді не зіграють. Ігор взимку залишив «Олександрію», а Василь пропустить гру через дискваліфікацію. У другій половині зустрічі після подачі з кутового Шавріна вдалося зрівняти рахунок, який залишився незмінним до фінального свистка. Варто відзначити, що «Зірка» закінчувала поєдинок удесятьох.

Залишається лише сподіватися, що прийдешній матч буде не менш цікавим в ігровому плані. На завершення зазначу, що єдина перемога «Зірки» над олександрійцями у першій лізі датована 1 жовтня 1994 (3:2). Ще одного разу кіровоградці обіграли земляків у рамках другого дивізіону - 2:1 в серпні 2004-го.

Статистика очного протистояння:

9 зіграних матчів;

1 перемога «Зірки»;

5 нічиїх;

3 перемоги «Олександрії»;

різниця м'ячів: 11:8 на користь «Олександрії».

З них - на полі «Зірки»:

4 зіграних матчів;

1 перемога «Зірки»;

2 нічиї;

1 перемога «Олександрії»;

різниця м'ячів: 6:5 на користь «Олександрії».

Матч першого кола: «Олександрія» - «Зірка» 1:1



«Полтава» - «Авангард» (Краматорськ)

01.06.2013. Субота, 18:00. Полтава. Стадіон "Локомотив"

Арбітр: Павло Чижевський (Київ)

Асистенти: Олександр Павлінов (Одеса), Григорій Іванов (Одеська область)

Краматорський «Авангард» продовжує вести боротьбу за п'яту позицію у чемпіонаті. Тиждень тому підопічні Сергія Шевченка в непростому поєдинку переграли непоступливий «Титан», чим значно підвищили свої шанси на підсумковий успіх. У звітному турі краматорчане в гостях постараються взяти у «Полтави» реванш за домашню поразку в першому колі. Зробити це, об'єктивно кажучи, буде вельми непросто. Останнім клубом, якому вдалося обіграти «Полтаву» на її полі, є «Титан». Сталося це ще в листопаді минулого року. З тих пір підопічні Анатолія Безсмертного провели в рідних стінах шість поєдинків, в яких добилися двох перемог і чотирьох нічиїх.

Статистика очного протистояння:

1 зіграний матч;

1 перемога «Полтави»;

різниця м'ячів: 1:0 на користь «Полтави».

Раніше на полі «Полтави» не зустрічались

Матч першого кола: «Авангард» - «Полтава» 0:1



«Сталь» (Алчевськ) - «Буковина» (Чернівці)

01.06.2013. Субота, 18:00. Алчевськ. Стадіон "Сталь"

Арбітр: Андрій Кутаков (Київська область)

Асистенти: Олексій Целовальник (Донецьк), Сергій Ковальських (Сімферополь)

Цікавий матч очікується в Алчевську, де зустрінуться друга і третя команди чемпіонату. Для «Сталі» він по суті вже нічого не вирішує - команда вже завоювала путівку в Прем'єр-лігу, вище в турнірній таблиці не підніметься, і нижче не опуститься. Але це не означає, що підопічні Анатолія Волобуєва будуть грати абияк. Все-таки для команди цей поєдинок стане останнім домашнім в нинішньому сезоні, тому вона напевно захоче порадувати своїх уболівальників красивою грою і позитивним результатом.

Більше значення анонсований матч буде мати для «Буковини». Підопічні Вадима Зайця борються ще з двома клубами за бронзові медалі чемпіонату, і перемога в Алчевську дуже посприяла б завоюванню нагород. До слова, на полі «Сталі» чернівчани ще ніколи раніше не перемагали. У семи попередніх іграх алчевці здобули шість перемог при одній нічиїй. Чи зуміє «Буковина» перервати цю неприємну для себе традицію і вперше обіграти «Сталь»?

Статистика очного протистояння:

15 зіграних матчів;

7 перемог «Сталі»;

2 нічиї;

6 перемог «Буковини»;

різниця м'ячів: 22:22.

З них - на полі «Сталі»:

7 зіграних матчів;

6 перемог «Сталі»;

1 нічия;

різниця м'ячів: 18:6 на користь «Сталі».

Матч першого кола: «Буковина» - «Сталь» 3:0



«Арсенал» (Біла Церква) - «Геліос» (Харків)

01.06.2013. Субота, 18:00. Біла Церква. Стадіон "Трудові резерви"

Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)

Асистенти: Руслан Кисельов (Суми), Ігор Сидорук (Сумська область)

Дискваліфіковані: Андрій Рябий («Геліос»)

Ще один матч суботньої ігрової програми відбудеться в Білій Церкві. «Арсеналу», для того, щоб уникнути вильоту в другу лігу і пробитися в плей-офф, необхідно в обов'язковому порядку перемагати в останніх двох іграх.

Враховуючи сформовані обставини, будь-який інший результат, окрім перемоги, можна буде розцінювати для «Геліоса» як невдачу. Перемога, за якою підопічні Сергія Єсіна прибудуть до Білої Церкви, не тільки підніме настрій у колективі, зіпсоване домашнім поразки від «Буковини», але і поліпшить положення "сонячних" у турнірній таблиці.

Статистика очного протистояння:

7 зіграних матчів;

2 перемоги «Арсеналу»;

3 нічиї;

2 перемоги «Геліоса»;

різниця м'ячів: 8:6 на користь «Арсеналу».

З них - на полі «Арсеналу»:

3 зіграних матчі;

1 перемога «Арсеналу»;

1 нічия;

1 перемога «Геліоса»;

різниця м'ячів: 4:3 на користь «Арсеналу».

Матч першого кола: «Геліос» - «Арсенал» - 0:0



«Титан» (Армянськ) - ПФК «Суми»

02.06.2013. Субота, 18:00. Армянськ. Стадіон "Хімік"

Арбітр: Андрій Грисьо (Львів)

Асистенти: Сергій Толмачов (Маріуполь), Павло Касанов (Вінниця)

Дискваліфіковані: Андрій Фартушняк ("Титан")

Завершить програму тридцять третього туру протистояння «Титану» та ПФК «Суми». У середу, 29 травня, підопічні Олега Лещинського зіграли внічию з «Севастополем», ніж продовжили свою домашню безпрограшну серію до семи поєдинків. Таким чином, майбутній матч проти «Сум» стане для кримчан другим, який команда протягом тижня проведе на своєму полі, і останнім домашнім у нинішньому сезоні. Природно, що колектив Лещинського прагнутимуть продовжити вдалу серію і наостанок порадувати своїх уболівальників перемогою.

ПФК «Суми» потужно виступає у себе вдома, а от у гостях демонструє не настільки успішні результати. Сумчанам лише недавно вдалося перервати виїзну 4-матчеву програшну серію, після чого знову послідувало поразку на виїзді від «Буковини». У загальній складності «Суми» у весняній частині чемпіонату програли п'ять з шести гостьових ігор. Чи вдасться команді здобути очки в Армянську? Відповідь на це питання дізнаємося 2 червня.

Статистика очного протистояння:

1 зіграний матч;

1 нічия;

різниця м'ячів: 0:0.

Раніше на полі «Титану» не зустрічались

Матч першого кола: «Суми» - «Титан» 0:0


                                                                                                                 

                                                                                                                           http://pfl.ua/

Просмотров: 663 | Добавил: spartak | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar