Design by Alex Gavrish aka StealtHon ©
Главная » 2012 » Июль » 19 » Анонс матчів 2-го туру першої ліги від сайту ПФЛ.
12:20
Анонс матчів 2-го туру першої ліги від сайту ПФЛ.
20 липня (п’ятниця)

«Зірка» Кіровоград - «Суми»


18.30, м. Кіровоград, стадіон «Зірка». Пряма трансляція на ТК «Футбол».

Арбітр – О. В. Білокур (Донецька обл.)

Асистенти арбітра – М. Б. Маланчук (Чернівецька обл.), В. В. Журибіда (Луцьк)

4-й арбітр – В. Г. Дяденко (Кіровоград)

Інспектор ФФУ – О. А. Первушкін (Севастополь)

«Суми» справили цілком пристойне враження в матчі-відкритті сезону, однак тепер на команду чекає складний вояж до Кіровограду. За словами Ігора Захаряка, сумчани прагнутимуть «додавати» від матчу до матчу, втім, таке ж саме завдання і у «Зірки» Іллі Близнюка. А ще кіровоградцям не хотілося б переривати переможну домашню серію. З урахуванням минулого сезону, вона налічує чотири гри. Головна втрата «Сум» перед поєдинком – дискваліфікований Богдан Єсип.

«Динамо-2» Київ - «Олімпік» Донецьк

16.50, м. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського.


Арбітр – О. І. Лаврів (Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра – І. І. Гарлач (Ужгород), В. В. Луцький (Івано-Франківська обл.)

4-й арбітр – А. О. Кутаков (Київська обл.)

Інспектор ФФУ – В. В. Шаленко (Харків)

«Притирання» потребує і командний механізм другої команди динамівців. Ігровий ансамбль киян у грі з «Олександрією» неодноразово фальшивив, змушуючи нервувати власного диригента. Є питання до біло-блакитних і в контексті психології: надто вплинув на хлопців Гусіна швидкий пропущений м’яч в першому турі. Нагадаємо, «Олімпік» тиждень тому як раз і відзначився найбільш блискавичним взяттям воріт. Щодо останнього рандеву суперників, то сильнішими в сезоні 2011/2012 виявилися динамівці, святкувавши перемогу з рахунком 2:1.

21 липня (субота)

«Миколаїв» - «Кримтеплиця» Молодіжне


18.00, м. Миколаїв, Центральний міський стадіон.

Арбітр – П. П. Чижевський (Київ)

Асистенти арбітра – З. А. Курбанов (Херсон), В. В. Сухін (Одеса)

4-й арбітр – Р. М. Калита (Миколаїв)

Інспектор ФФУ – О. М. Лазенко (Чернівці)

Віднедавна футбол у Миколаєві – «за гроші». Ще перед матчем із «Геліосом» клуб почав реалізовувати квитки вартістю від 5 до 15 гривень і на першій грі 15-тисячник відвідали 1800 глядачів. Чи збільшуватиметься цей показник, залежить виключно від гри команди. Календар подарував «Миколаєву» дві поспіль домашніх зустрічі. Чи здобудуть «корабели» очки принаймні в другій з них – питання.

Для «Кримтеплиці» сезон розпочався вдало за результатом, але далеко не ідеально за грою. До того ж, має пам’ятати команда з півночі Криму візит до Миколаєва минулого сезону – поразка 2:3.

«Одеса» - «Авангард» Краматорськ

18.00, м. Одеса, стадіон «Спартак».


Арбітр – К. В. Монзуль (Харків)

Асистенти арбітра – Д. О. Шудрик (Сімферополь), П. П. Касанов (Вінниця)

4-й арбітр – Д. Є. Бондаренко (Одеса)

Інспектор ФФУ – В. В. Сіренко (Сімферополь)

В турі це єдина пара команд, які програли свої перші матчі, відповідно, і для «Одеси», і для «Авангарда» важливо віднайти психологічну впевненість. Вона, як правило, складається з надійної оборони та результативної атаки. З цим у суперників були значні проблеми в першому турі. Відомо, що в якості гравця «Одесі» навряд чи допоможе Валентин Полтавець, тому досвід бомбардира ветеран передаватиме виключно з тренерської лави.

«Нафтовик-Укрнафта» Охтирка - «Олександрія»

18.00, м. Охтирка, стадіон «Нафтовик».


Арбітр – О. В. Головков (Луганська обл.)

Асистенти арбітра – О. О. Шост (Луганськ), В. В. Матяш (Донецьк)

4-й арбітр – І. І. Сидорук (Сумська обл.)

Інспектор ФФУ – М. О. Тіхонов (Донецьк)

Перемагати молодих вихованців «Динамо» – одне, їхати в гості до міцного середняка ліги – зовсім інше. Ось тут і матимемо можливість оцінити реальні сили «Олександрії» та її спроможність ставити перед собою високі турнірні завдання. У міцності охтирського горішка переконався минулого туру «Севастополь».Через червону картку, отриману в Криму, господарям не допоможе захисник Сергій Войцеховський. Натомість, проти своєї колишньої команди всі шанси зіграти має хавбек олександрійців Василь Грицук.

«Полтава» - «Сталь» Алчевськ

18.00, м. Полтава, стадіон «Локомотив».


Арбітр – С. М. Березка (Київ)

Асистенти арбітра – В. А. Куцев, В. В. Топіха (обидва – Київ)

4-й арбітр – О. С. Корнійко (Полтавська обл.)

Інспектор ФФУ – М. П. Прозоровський (Вінниця)

Якщо ми вже завели мову про протистояння гравців своїм екс-партнерам, то і в Полтаві одне з таких має відбутися. Віддав Алчевську два роки кар’єри півзахисник господарів Євген Одинцов. Поразка його команди в Чернівцях, звісно ж, не катастрофа для новачка першої ліги. Але дебютний домашній матч для «Полтави» матиме особливий статус. У другій лізі на матчах полтавчан «Локомотив» збирав близько 1000 глядачів. Підвищення команди в класі стовідсотково перевершить цей показник. «Сталь» вирушає до Полтави після «трудової» перемоги над «Титаном». Втім, Анатолій Волобуєв – не той наставник, що дозволить спочивати на лаврах своїм футболістам.

«Арсенал» Біла Церква - «Севастополь»

18.00, м. Біла Церква, стадіон «Трудові резерви».


Арбітр – М. С. Козиряцький (Запоріжжя)

Асистенти арбітра – М. В. Миколюк (Хмельницький), О. В. Павлінов (Одеса)

4-й арбітр – О. В. Драчов (Київська обл.)

Інспектор ФФУ – І. М. Павленко (Вінниця)

Білоцерківському «Арсеналу» не позаздриш. Календар стартових матчів абсолютно неприхильний до команди, а тут ще й програш у Молодіжному ускладнився дискваліфікаціями Павла Рибковського та Олега Шептицького – на поєдинок із «Севастополем» Ігор Артимович вимушений шукати їм заміну. Скоріш за все, піде на ротацію складу і візаві Артимовича Олег Кононов, адже в першому турі гра оновленого «морського екіпажу» не вразила. Як і раніше, не допоможе синьо-білим Ігор Дуляй, ще більший термін покарання у головного бомбардира команди – Сергія Кузнецова. Та навіть попри це, про втрату очок в другому матчі поспіль в Севастополі намагаються не думати.

«Геліос» Харків - «Титан» Армянськ

18.00, м. Харків, стадіон «Геліос-Арена».


Арбітр – Ю. Т. Синишин (Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра – С. І. Толмачов (Маріуполь), О. М. Целовальник (Донецьк)

4-й арбітр – Д. В. Кривушкін (Харків)

Інспектор ФФУ – Ю. М. Скорейко (Чернівці)

Натомість, у Харкові розраховують на продовження переможної ходи. Цілком закономірна перемога в Миколаєві дозволяє вболівальникам «сонячних» сподіватися на повторення результату в рідних стінах. «Титан» ще з минулого сезону почуває себе вкрай некомфортно в гостях. Востаннє «зелені» не програвали на виїзді в квітні – в «Енергетика» – а нинішній сезон розпочали з сухої поразки в Алчевську. Тому навіть нічия для підлеглих Олександра Гайдаша буде прийнятним варіантом.

«Оболонь» Київ - «Буковина» Чернівці

19.00, м. Київ, стадіон «Оболонь-Арена».


Арбітр – В. М. Бондар (Харків)

Асистенти арбітра – Т. М. Соломчак (Тернопіль), О. А. Луценко (Харків)

4-й арбітр – С. В. Скрипак (Київська обл.)

Інспектор ФФУ – О. А. Кравченко (Донецька обл.)

Від висловлювань тренерів на кшталт «гратимемо на перемогу в кожному матчі», напевно, нікуди не подінешся. Та й що б ви сказали на місці Сергія Конюшенка? Непереконлива гра «пивоварів» у першому турі засвідчила, що роботи у керманича «Оболоні» багато. Є вона і у Вадима Зайця. Тренер «Буковини» свої амбіції прищеплює власним підопічним, будуючи команду з прицілом на Прем’єр-лігу. Ще минулого сезону чернівчани довели, що здатні протистояти будь-якому супернику. Серед цікавинок матчу – можливий вихід на поле в складі «Оболоні» Олександра Семенюка. Виступи на професійному рівні 25-річний нападник розпочинав саме на Буковині.

Інформація взята с сайту ПФЛ
Просмотров: 657 | Добавил: taker23 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar