Design by Alex Gavrish aka StealtHon ©
Главная » 2008 » Ноябрь » 23
Днепропетровский клуб пропустил решающий гол из-за ошибки молодого вратаря.
В прошлом туре обе команды сыграли вничью. Правда, были они совершенно разными по характеру игры.
Если Днепр доминировал на протяжении всего поединка, то Таврия по ходу встречи проигрывала 0:3! После этого Пучков заменил Давыдова и Артеменко на Зборовского и Идахора, а команда эти три мяча отыграла.

Поэтому сегодня коуч симферопольцев выпустил тот же состав, который в прошлом туре совершал камбэк в матче с Ильичевцем.

Первый тайм поединка развивался по стандартному для украинского чемпионата сценарию. Много борьбы, мелких фолов, а вот голевых и интересных эпизодов - мало. Наиболее опасным моментом первой сорокапятиминутки было попадание в штангу Назаренко, который со штрафного закручивал мяч в верхний угол ворот Диканя.

Также стоит отметить довольно пассивную игру Алсидеса, который уже успел зарекомендовать себя в роли ведущего игрока дн ... Читать дальше »
Просмотров: 1381 | Добавил: St1ffy | Дата: 23.11.2008 | Комментарии (0)

19 листопада Дніпропетровськ отримав змогу похвалитися новою ареною не лише у масштабах державних, а й у масштабах міжнародних. Саме тому й очікувалося, що на 150-ий матч збірної України, який наші хлопці грали з норвежцями, приїде багато людей. Але доволі висока ціна на квитки і холодна погода зробили своє діло. Стадіон було забито десь на третину. За неофіційною інформацією до тринадцяти тисяч глядачів. Менше з тим, кантрі-дей пройшов вдало. Як завжди, фанатський сектор був найбільш заповненим. Хоча варто сказати, що ніхто не виділяв сектору окремо для фанатів. Була домовленість між собою, що завжди на цьому стадіоні вболіваємо на дев’ятому, тож і на гру збірної не мінятимемо розташування.

Тож, перед тим, як перейти безпосередньо до шизи, відокремлю деякі передматчеві події, пов’язані з поведінкою охоронців порядку по відношенню до фанатів. Аудиторія, що зібралася на матч, була доволі широка за своїм географічним поширенням. Приїхали в тому ч ... Читать дальше »

Просмотров: 1493 | Добавил: Стифлер | Дата: 23.11.2008 | Комментарии (0)